Home Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja
Korištenjem bilo kojeg dijela Biljanska.org portala automatski prihvatate sve uslove korištenja.

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Autorska prava

Preuzimanje sadržaja sa portala Rahatluk je moguće uz prethodnu dozvolu portala ili navođenjem izvornog linka (poveznice) sa portala.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti na mail adresu: info@biljanska.org

Uslovi preuzimanja autorskih vijesti, grafikona i fotografija

Vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: Biljanska

Obaveze korisnika

Portal Biljanska ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Portal ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.

Korisnici portala su dužni da se pridržavaju slijedećih pravila:

Zabranjeno je:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.

• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.

• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.

Portal zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja, i bez najave.

Sadržaj dobijen od korisnika i posjetilaca portala

Portal Biljanska nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

Promjena usluga i sadržaja portala

Portal zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

Promjena uslova korištenja

Portal zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja portala.